top of page

Foment de la lectura

 

 

Benvolguda família, membres de la Comunitat Vedruna de Dénia.

Sóc Joan Mascarell. Des de fa dos cursos, se me va donar la grata oportunitat de dur a terme una sèrie d'activitats lectores i lúdiques emmarcades en la biblioteca del nostre Col·le.

Em va encisar la idea. Per una banda perquè sóc conscient de la importància de la lectura dins dels àmbits de l'estudiant petit i gran i per l'altre, per l'oportunitat que tenia d'inculcar els valors humans als meus deixebles; preciós, no?
A partir d'ara, teniu l'oportunitat d'assabentar-vos de tot el que fem en la biblioteca. Aniré informant-vos setmana rere setmana del llibre que tractem, del conte que expliquem, del taller que realitzem. Darrere de cada activitat vos relataré els valors que du implícits cada tema literari que hem treballat i alguns consells perquè els pugueu practicar amb els vostres fills en casa i així reforçar-los.
Espere que vos siga de molta utilitat i que entre tots participem cada vegada més de l'educació Vedruna  de la qual formem tots plegats una gran FAMÍLIA.
Rebeu una forta abraçada germanes i germans.

I'm a news headline 1

September 5, 2012

I'm a news story. I'm a great place for you to let your users know what's new with your company. You can choose what news stories appear on your page. Double click me to change me and your own content. To customize me and change my font click on the Design tab in the property panel.

Animació lectora 4t de Primària

February 4, 2015

Hui els xiquets i xiquetes de quart de primària hem assistit a una visualització del conte " Piedra, Palo y Paja". Realment fantàstic. Un conte on els personatges realitzats en goma eva, estaven envoltats d'un paisatge rural tot cobert per la neu ( per cert, ens ha vingut a les mil meravelles, perquè el nostre paisatge també s'ha vestit de neu hui). La música del conte ens ha cobert d'il·lusió i ens hem conscienciat que treballar en grup és molt positiu perquè ens ajuda a superar les dificultats.
En casa podem reforçar l'aprenentatge parlant en família, discutint temes i corregint actituds entre tots, comentar pel·lícules, contes o cançons al voltant de la taula....

Animació lectora 3r de Primària

March 12, 2015

 

Hui ens ha tocat el torn de biblioteca als alumnes de 3r de primària. Gràcies al conte on la protagonista ha sigut una bruixa, d'eixes de tota la vida, que vivia a un bosc dels de tota la vida i que rebia la visita de tres xiquets, com els contes de tota la vida, hem aprés dos grans ensenyaments de la vida que de ben segur ens serviran per a caminar amb més seguretat entre els arbres del camí: Per una banda sabem que treballar en grup és imprescindible per a obtindre una bons resultats i per l'altra la literatura ens a donat a conéixer que la llibertat és el do més gran que Déu ens ha regalat. Tot això hem aprés hui i a més, embolicat amb el misteri i una miqueta de por que envoltava la narració.
En casa podem reforçar esta activitat treballant en grup: parant i llevant taula, ajudant en la neteja als pares, fent-nos i endreçant-nos l'habitació....

 

 

 

Please reload

bottom of page